AM Factory direct selling moon cake forming machine automatic Cookies Making Machine Industrial Mug Bean Pastry Making machine |

Application:
Pet cheese forming machine is a new type of equipment, with a high degree of automation, it can automatically complete the feeding, molding, printing, demolding, discharging, etc. in the processing of pet cheese to realize the automated production of pet cheese, and the equipment can also realize intelligent control, which makes it easier and more convenient to use and operate, and the whole process can be completed by a single laborer, which is a more time-saving and labor-saving equipment. The equipment as a new type of briquette molding equipment, not only can achieve the processing of cheese, but also can be used for the molding of some other powders, the effect is outstanding, the processing of the product molding, not easy to break, the size is uniform, clear pattern, better quality, is more popular equipment.
Features and advantages:
1. The pressure size and compaction degree can be adjusted, and different pressure can be customized for different thickness of products.
2. Mold size, shape, pattern can be customized, more diversified products.
3. The mold adopts non-stick mold technology, the products are non-stick, good mold release and better quality.
Technical Parameter:
Model |
QD35-1 |
Weight |
700kg |
power |
5.5kw |
Voltage |
380V |
Output |
200-300kg/h |
Pressure |
0-6t |
Overall Dimension |
2750*700*1700mm |


PACKAGE
Standard export wooden case /carton packing, fit for multiple handing and long distance air/ marine shipping.
DELIVERY TIME
For stock type, we can send within 48hrs after confirming order.
For customized type , delivery date need to be negotiated before taking order.
Question 1: What are your advantages compared with your competitors?
Answer:
With rich industry experience and strict Product Quality Control systems, we provide:
1). Stable and reliable product at reasonable price
2). Good customer service: Fast response to any inquiry or question
3). On-time delivery.
Question 2: Are you manufacturer?
Answer: Yes, we are manufacturer with more than 15 years' experience.
Question 3: What are your Price Terms?
Answer: Price can be based on FOB, CFR, or CIF, DDP,DDU,etc.
Question 4: What are your Payment Terms?
Answer: Payment shall be made by T/T, L/C, or D/P, etc., it varies considerably according to the region that you are in.
Question 5: What's your Minimum Order Quantity?
Answer: Any order quantity is warmly welcomed.
Question 6: Do you have English Manual for each machinery?
Answer: Yes. The instruction manual,the test report and other Data Sheets related shall be provided by us.
Question 7: Can I print my Logo on the machine?
Answer: Yes, sure.
Question 8: Can you customize the machine for me ?
Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.
Question 9: What shall we do if breakdown occurs?
Answer: Please informed us once the breakdown occurs. During warranty period, if breakdown occurs, we shall respond in time after receiving the notification of the buyer. We shall handle failure over the telephone/ fax or arrange relevant personnel to the site according to the buyer's requirements.
Question 10: What are your modes of transportation?
Answer: Courier service, Air transport, Sea Transport.
Question 11: Which ports do you usually ship at?
Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.